• Suomi
  • English
Ilmainen toimitus
yli 50 € tilauksille!
0,00 €

Djeco Nukkekoti Colour House 1:16

Djecon Colour House nukkekoti on vastaus modernia talomallia etsiville. Tätä taloa katsellessa tulee jotenkin mieleen televisiosarja Kauniit & Rohkeat. Älkää kysykö miksi! Talo on valmistettu ohuesta vanerista. Kattorakenteessa olevat aukot tuovat auringonvalon suoraan yläkertaan. Nukkekodin ikkunat ovat pleksilasia jotka ovat kantattu mustalla tehosteella. Värikäs talo kätkee sisäänsä monta huonetta. Yläkerrassa löytyvät kaksi isompaa ja kaksi pienempää huonetta. Isojen huoneiden välissä on vanerinen ikkunaseinä. Pient huoneet on eritettu toisistaa pienellä osaseinällä.

Yläkerran värimaailma rakentuu seinään maalatuista viherkasveista, luonnollinen puunväristä, lilasta ja vihreästä. Alakerta koostuu kahdesta isommasta ja yhtenäisestä huoneratkaisusta. Tänne sopivat esimerkiksi keittiö-ruokailutila tai iso olohuone. Alakerran värimaailma on rohkean oranssi ja turkoosin sininen. Värit sointuvat raikkaasti yhteen ja levottomuudesta ei ole tietoakaan. Värikkäät seinät yhdistettynä luonnolliseen puuhun luovat yhdessä tehokkaan yhdistelmän. Avonainen rakenne mahdollistaa useamman lapsen leikkimisen yhdessä.

Tähän taloon on helppo yhdistellä modernia tai perinteisempää kalusteratkaisua. Talo ja siihen sopivat kalusteet ovat mittasuhteeltaan kokoa 1:16. Tämä mittasuhde on pienempi kuin yleisemmin nukkekotimaailmassa käytettyä kokoa 1:12.  Tähän taloon tarkoitetut kalusteet sopivat myös mainiosti tunnettuun Lundbyn myymään Småland nukkekotiin. Talon kalusteet ja asukkaat myydään erikseen. Talo on kasattava. Kasaus onnistuu helposti ilman suuria työkaluja. Djeco on ranskalainen leluvalmistaja joka on maailman kuulu pedagosista leikkikaluistaan.

  • Moderni talomalli
  • Avonainen rakenne
  • mittasuhde 1:16
  • Poikkeava toimitusaika (noin 1 vko)

Koko (cm): 40 x 40 x 39

Ikä: +4

81,90 €
Valmistaja: 
Djeco
Ikäryhmä: 
4-8