• Suomi
  • English
Ilmainen toimitus
yli 50 € tilauksille!
0,00 €

Nukkekoti Montgomery Hall

Silloin kun haluat, että harrastuksesi vain jatkuu ja jatkuu, valitse nukkekoti Montgomery Hall. Tämä upea Georgian tyylinen talo kätkee sisälleen kuusi reilun kokoista huonetta ja kolme porrashuonetta. Talossa on kolme kerrosta. Eipä ihme, että talo on harrastajien suosiossa vuodesta toiseen! Talon etuseinät aukeavat kahdessa osassa, joten sisustaminen ja remontointi on helppoa. Tarvittaessa keskeneräiyyden voi kätkeä ovet sulkemalla ja talo näyttää silti upealta.

Etuseinän pylväät ja massiivisen näköiset savupiiput antavat talolle jyhkeää ilmettä. Moniruutuiset ikkunat ja ikkunoiden koristelistat lisäävät talon ylellisyyden tuntua ulkonäössä. Kuvissa näkyy yksi näkemys kuinka nukkekotia voi rakentaa ja sisustaa. Talo toimitetaan puuvalmiina, joten voit määritellä värimaailman alusta asti itse. Sisustuskuvassa on näkyvissä myös taloon lisäosana ostettava erillinen kellarihuoneisto, jolloin talosta saadaan neljäkerroksinen kokonaisuus. Ikkunat ja ovet on valmiiksi asenettu seinäelementteihin. Täydennä kokonaisuutta valaistuksella, puutarhalla tai kellarihuoneistolla. Talon sisustamisen ja remontointiin löydät tarvikkeita täältä.

Jyhkeä talo on 86,6 cm korkea, 82 cm leveä ja 42,8 cm syvä. Valmistaja ei ole tehnyt lelujen vaatimia turvallisuustestejä, joten talo sopii yli 14-vuotiaiden harrastajien ja keräilijöiden käyttöön. Tuote on kasattava. Pakkauksesta löytyvät kuvalliset ohjeet kasaamiselle ja kasaaminen on verrattain helppoa. Paketit toimitetaan kotiintoimituksella.

  • Unelmatalo sille joka haluaa tehdä paljon itse
  • 3 kerrosta
  • 6 isoa huonetta ja 3 porrashuonetta
  • mahdollisuus kasvattaa kokoa kellarikerroksella
  • toimitetaan kahdessa laatikossa

 

315,00 €
Valmistaja: 
The Dolls House Emporium
Ikäryhmä: 
+14