• Suomi
  • English
Ilmainen toimitus
yli 50 € tilauksille!
0,00 €

Nukkekoti Montgomery Hall

Silloin kun haluat, että harrastuksesi vain jatkuu ja jatkuu, valitse nukkekoti Montgomery Hall. Tämä upea Georgian tyylinen talo kätkee sisälleen kuusi reilun kokoista huonetta ja kolme porrashuonetta. Talossa on kolme kerrosta. Eipä ihme, että talo on harrastajien suosiossa vuodesta toiseen! Talon etuseinät aukeavat kahdessa osassa, joten sisustaminen ja remontointi on helppoa. Tarvittaessa keskeneräiyyden voi kätkeä ovet sulkemalla ja talo näyttää silti upealta.

Etuseinän pylväät ja massiivisen näköiset savupiiput antavat talolle jyhkeää ilmettä. Moniruutuiset ikkunat ja ikkunoiden koristelistat lisäävät talon ylellisyyden tuntua ulkonäössä. Kuvissa näkyy yksi näkemys kuinka nukkekotia voi rakentaa ja sisustaa. Talo toimitetaan puuvalmiina, joten voit määritellä värimaailman alusta asti itse. Sisustuskuvassa on näkyvissä myös taloon lisäosana ostettava erillinen kellarihuoneisto, jolloin talosta saadaan neljäkerroksinen kokonaisuus. Ikkunat ja ovet löytyvät pakkauksesta ja ne asennetaan itse. Täydennä kokonaisuutta valaistuksella, puutarhalla tai kellarihuoneistolla. Talon sisustamisen ja remontointiin löydät tarvikkeita täältä.

Jyhkeä talo on 86,6 cm korkea, 82 cm leveä ja 42,8 cm syvä. Tämä talo sopii harrastajien ja keräilijöiden käyttöön. Tuote on kasattava. Pakkauksesta löytyvät kuvalliset ohjeet kasaamiselle ja kasaaminen on verrattain helppoa. Tarvittaessa levyt on hyvä pohjamaalata. Maalauksella varmistetaan tulevien värisävyjen oikea näkyvyys ja tapettien hyvä kiinnitettävyys. Valaistukselle on tehty johtourat ja reiät valmiiksi. Sähkötyöt ja valot kannattaa suunnitella ensin ennenkuin pintamateriaalit kiinnitetaan paikalleen. Mittakaava 1:12.

  • Unelmatalo sille joka haluaa tehdä paljon itse
  • 3 kerrosta
  • 6 isoa huonetta ja 3 porrashuonetta
  • mahdollisuus kasvattaa kokoa kellarikerroksella
  • toimitetaan kahdessa laatikossa

Koko (cm): korkeus 86,6 x leveys 82 x syvyys 42,8

HUOM!  Toimitusaika n.14-21 vuorokautta.

 

315,00 €
Valmistaja: 
The Dolls House Emporium
Ikäryhmä: 
+14