• Suomi
  • English
Ilmainen toimitus
yli 50 € tilauksille!
0,00 €

Logiikkalinna peli- SmartGames Castle Logix

Logiikkalinna Castle Logix on hauska yksinpelattava pulmapeli pienemmille pelaajille. Logiikkalinna koostuu seitsemästä puuosasta, joiden avulla voi rakentaa 48 erilaista linnaa. Tehtäväkirja näyttää kuvan millainen linna palasista on koottava. Haasteena on saada palikat oikein päin ja tornit oikeille paikoille. Tehtäväkirjan kääntöpuolella on oikea ratkaisu. Tehtävät on jaettu neljään eri vaikeusasteeseen. Kullakin tasolla on 12 erilaista pulmapähkinään. Kolmevuotias lapsi voi aloittaa tehtävien ratkomisen helpoimasta tasosta ja sitä seuraavia tasoja suositellaan aina vuotta vanhemmille lapsille.

Logiikkalinna on hauska pulmalelu, jota on mukava näpertää. Tyylikkäät ja kookkaat puuosat tekevät lelusta kestävän ja miellyttävän käsitellä. Ratkottaavaa riittää 48 haasteen verran. Pienemmille lapsille riittää, kun helpot tasot on ratkottu, niin pelin voi siirtää hetkeksi syrjään ja palata asiaan hieman vanhempana. Castle Logix on mainio lahjavalinta 3-vuotiaalle, koska siitä riittää iloa useammaksi vuodeksi. Vanhemmille lapsille pelin vetovoima saattaa kärsiä kolauksen, kun kaikki tehtävät on saatu ratkaistua. Toki linnaosat sopivat myös käytettäväksi muihin leikkeihin.

  • 7 osaa, 48 pulmapeliä
  • kehittää hahmottamista ja päättelykykyä
  • puulelu
  • kestävät osat

Koko (cm): laatikko 24 x 24 x 6, linnapala A 4,5 x 4,5 x 4,5  linnapala B 4,5 x 4,5 x 13,5  matala torni 9, korkea torni 18

Ikä: +3 vuotiaat

30,00 €
Valmistaja: 
SmartGames
Ikäryhmä: 
3-6